# To Naydita 25% of 1)2 o'clock 2) 10 meters 30 centimeters 3) 14 tons 85 kilograms Please detailed decision

Avraam

176

1) 2*60=120 120/4=30 2)10*100+30=1030 1030/4=257,5 3)14*1000+85=14085 14085/4=3521,2525=0,25 2=120 120×0,25=30 10 m 30 cm of 1030×0.25=257.5 14 t. 85 kg 14085×0.25=3,521.25 vrol so

227

Answer add
Nelly

### Other questions in the section - maths

Nikodim

Enter the missed figures that the equations, which roots even numbers turned out: 1)

2020-10-17 02:36:05

German

Hello. It will be necessary for me urgently very much at very blagodarnodvy workers

2020-10-17 02:36:05

Burov

How to solve a problem of 2 cars left in one direction point and

2020-10-17 02:36:05

Stepan

Private number 120 and the difference of numbers x and 8 more number 10

2020-10-17 02:36:05

Dalace

In 1938 in Polotsk there were 30 thousand itel, and in their 2009 there

2020-10-17 02:36:05