# The group of tourists of eight people is going to go to an excursion to other city. The ticket in a couchette car costs 655 rubles, and in compartment - is 3 times more expensive. on how many it is necessary to pay for tickets in a compartment car more? It is NECESSARY URGENTLY!

Kerius

78

Let's find the cost of the 1st compartment ticket: 655*3=1965p we will increase this number by 8 (people) Now: 1965*8=15720p we will find a stoymost of reserved seat tickets on 8 people Now: 655*8=5240p we Will find a difference: 15720-5240=10480

300

Answer add
yaroslav

### Other questions in the section - maths

Averyan

In a warehouse 30000 boxes with halvah on 33 kg lie. each box and

2020-10-18 06:02:31

Ianlsa

Prompt to solve, please. 1) 0:71 2) +11*(+4) 3) (+1)*75 4) 48: (+6) 5)

2020-10-18 06:02:31

Mihail

In a casual experiment throw three dice. Find the probability that in the sum

2020-10-18 06:02:31

Dolas

The car passed 180 km, and a third of a way on the country

2020-10-18 06:02:31

Gholbilak

The cyclist was in way 3 hours, and in each next hour it passed

2020-10-18 06:02:31