To prove it does 15 details now and his pupil put on a detail how many details made it not for 8 business hours

3
Esli a natsta question how many details the master and the pupil together in 8 hours executed, that decision following: 1) 18×8=144 (details) - were executed by the master in 8 hours 2) 11×8=88 (detat.) - the pupil in 8 hours executed. 3) 144+88=232 (detat.) - the pupil and the master in 8 hours executed together. Answer: 232 details.
211
Answer add