Between which from two cities 1230 km of a way at the same time towards each other took off two hang-gliders the speed of one of them of 65 km/h and another will be 7 km/h less What distance between them in 6 h after a departure

118
65-7=58 km/h - the speed of the second hang-glider of 65-58=7 km/h - the speed of rapprochement of hang-gliders of 7х6=42 km - will be between hang-gliders in 6 hours 65 - 7 = 58 km/h the speed of the second hang-glider 65 + 58 = 123 km/h the speed of rapprochement of 123 * 6 = 738 km both hang-gliders in 6 hours 1230 - 738 = 492 km distance between them in 6 hours after a departure flew by
67
Answer add