# Help with 4 problems of SPRONO! ;) 1. From two ports between which distance of 215 km, at the same time in opposite directions there were two motor ships. Speed of one of them of 23 km/h, and the second-28 km/h. At what distance from each other will they appear in 12 h if move with the same speed? 2. In two days the plane flew by with an identical speed of 10,240 km. In the first day in flight it was 10 km, in the second-6ch. How many kilometers did the plane fly by in each of days? 3. Length of a squared kitchen garden of 30 m. Remove 13 kg of cucumbers from 1 sq.m. Removed 5,850 kilograms of cucumbers from everything. what width of a kitchen garden? 4. It is OBLIGATORY to SOLVE the EQUATION! ;) 4. At the plant made 16,250 details. Kogda packed several boxes on 50 details into everyone, it was necessary to pack 15,500 more details. How many boxes packed? IF THAT I WILL GIVE 40 "POINTS " 162
3) 5850:13=450m2 the area from which remove cucumbers 450:30=15m width 4) x - the number of boxes of the 16250-50th =15500 16250-15500=50kh the 50th =750 x =15 answer packed 15 boxes 1. 1.23+28=51 (km/h) - the Speed of removal of 2.51*12=612 (km) - Passed together 3.612+215=827 (km) - Will be between them 2. 1. 10+6=16 (h) - in two days of flight

2. 10240/16=640 (km/h) - in 1 hour of flight

3. 640*10=6400 (km) - in 1 day

4. 640*6=3840 (km) - in 2 day

3.

1. 5850:13=450 (sq.m) - the area of a kitchen garden 2. 450:30= 15(m) are width a kitchen garden

4.

1. 16 250-15 500=750 2. 750:50=15

187
Answer add ### Other questions in the section - maths

Cenius
Domn
Muhuginn
Izot
Nitevas 