# From two cities between which distances of 846 km, there were at the same time towards to each other two trains. one went with a speed of 85 km/h, another with a speed of 60 km/h. What distance will be in 3 hours?

Avraam

13

1) 60 + 85 = 145 km/h the speed of rapprochement 2) will pass 145 * 3 = 435 km in 3 hours 3) 846 - 435 = 411 km will be between them through 3 chasa85 + 60 = 145 km/h the speed of rapprochement of 145 * 3 = 435 km passed both trains in 3 hours 846 - 435 = 411 km distance between trains in 3 hours

398

Answer add
Konstantin

### Other questions in the section - maths

Mokegrivv

Help with 4 problems of SPRONO! ;) 1. From two ports between which distance

2020-10-18 04:24:39

Cenius

Solve In MNK triangle a corner of M twice, and K corner in 6

2020-10-18 04:24:39

Domn

The road to school takes Lena 1/5 hours, belief-1/6 hours, at roll-1/2 hour. in

2020-10-18 04:24:39

Muhuginn

To show the decision by means of a single circle in the graph of

2020-10-18 04:24:39

Izot

There were 8 tomatoes. In salad cut tomatoes more, than them remained. How many

2020-10-18 04:24:39