# For kindergarten bought 36 tables and 75 chairs. the chair cost 50 rubles and .skolko all purchase is of table 4 times more expensive?

Adriebor

83

Resheniye: 50×75=3750 rubles the purchase price of chairs is 50×4=200 rubles the price there are 1 table 200×36=7200 rubles of 7200+3750=10950 rubles the price pokupki1. 75 × 50 = 3750 rubles are cost by chairs. 2.50 × 4 = 200 rubles are cost by 1 table. 3. 36×200 = 7200 rubles strit tables. 4. 3750+7200 = 10950 rubles of the street all purchase. Answer: 10950 rubles.

173

Answer add
mihail

### Other questions in the section - maths

Sila

Mom charged to the son to buy products. for bread he spent 3/50 (fraction)

2020-10-18 04:24:39

Mavekus

Perform operations. 12 min. 54 with + 4 min. 32 with - 11 min.

2020-10-18 04:24:39

Nacshokin

Sasha had 8 balloons and 4 blue. One sphere burst how many spheres remained?

2020-10-18 04:24:39

Valentin

In a bakery spent 24 kg of cottage cheese for baking of cheesecakes it

2020-10-18 04:24:39

Thoge

The motor boat passes on a watercourse in 6 hours as much how many

2020-10-18 04:24:39