Write pzh a condition, solve a problem. Thank you in advance! The plane flew before landing 4 hours and flew by 2520 km. After that it flew by to the destination of 2700 more km. in 5 hours. Make on this condition of expression and explain their values.

64
1) 2520km/4ch =630km/h - there was a plane speed before landing 2) 2700km/5ch =540km/h - there was a plane speed to the destination it is possible to draw the following conclusions: first: 2520+2700=5220km - the general distance which the plane secondly flew by: 4 h +5ch =9ch - all the plane flew to the third: 5220km/9ch =580km/h - there was an average speed of the plane in all the time of a way
212
Answer add