# Mathematics the 4th class. A task Each of 425 workers of the plants about 236 details in day are made. The twenty fifth part of details goes for sale, a half of the remained details buy automobile plant. How many details buy automobile plant?

Kamyachyu

274

1) 236*425=100300 - in 1 day of 425 workers do details 2) 100300: 25=4012 - details go for sale 3) 100300 - 4012 = 96288 - details there was 4) 96288: 2=48144 - so many details buy automobile plant of Answer: 48144 detaley425*236=100300 details becomes in day of 100300÷25=4012 details go for sale of 4012÷2=2006 details buys automobile plant of Answer: 2006 details

399

Answer add
Angelina

### Other questions in the section - maths

Rakovbad

Make 2 tasks on addition and subtraction of fractions with identical denominators

2020-10-18 04:24:39

Lyudmila

The sum of three numbers is equal 376 One number is 33 more than

2020-10-18 04:24:39

Alsazius

Brought 36 boards when several boards took on repair of the shed there were

2020-10-18 04:24:39

Rasepelku

Mathematics the 4th class. A task Each of 425 workers of the plants about

2020-10-18 04:24:39

Vasiliy

In two days the shop sold 316 meters of fabric. in the first day

2020-10-18 04:24:39