Two cities were left at the same time towards each other by two motorcyclists. One of them moved with a speed 70km/h and passed 140 km prior to a meeting and another moved with a speed 65km/h. Find distance between the cities. Make and solve problems, the return this

30
1) 140:70=2(ch). Motorcyclists went 2) 65×2=130 (km) were passed by the second 3) 130+140=270 (km) of Answer: 270 km distance between the cities. Two cities were left at the same time towards each other by two motorcyclists. One of them moved with a speed 65km/h and passed 130 km prior to a meeting, Find the speed of the second motorcyclist if distance between the cities of 270 km. 1) 130:65=2(ch). Motorcyclists went 2) 270-130=140 (km) were passed by the second motorcyclist 3) 140:2=70 (km/h) of Answer: 70 km/h speed of the second motorcyclist. Two cities were left at the same time towards each other by two motorcyclists. One of them moved with a speed 70km/h and passed 140 km prior to a meeting, Find the speed of the second motorcyclist if distance between the cities of 270 km. 1) 140:70=2(ch) motorcyclists went 2) 270-140=130 (km) were passed by the second motorcyclist 3) 130:2=65 (km/h) of Answer: speed of the second motorcyclist is 65 km/h.
59
Answer add