# 1) The tourist route makes 150 km. For the first day the tourists passed two thirds of all way. How many kilometers did tourists need to pass? 2) To an esskursiya there have to go 105 school students. They accommodated in two buses, and in the first is 15 people more, than on the second. How many school students were in each bus? 3) the pedestrian was in a way of 6 h and passed 30 km, and the motorcyclist passed 360 km in 9 hours. On how many the speed of the motorcyclist than skoros the pedestrian? 4) From one field collected 1 t 800 kg of potatoes that 3 times are less, than from atory. All potatoes were spread out in bags on 40 kg in everyone. How many bags with potatoes received? 5) The square and a rectangle have identical perimeters. Calculate the area of a square if one party of a rectangle of 2 cm and it less second party of 4 cm 6) From two cities down the river towards to arches to the friend the boat and the boat at the same time has come up. Speed of boat 5km/ch, boat-35 of km/h. The boat moved on a watercourse. Speed of a current of a rekiya of 5 km/h. In how many hours did the boat and the boat meet if distance between the cities of 250 km? 7) One village in another on the same road was left by cars & lt; & lt; Тойота> & gt; and & lt; & lt; Нива> & gt;. In 4 h & lt; & lt; Тойота> & gt; there was ahead also lt; & lt; Нивы> & gt; on 40 km. & lt; & lt; Тойота> & gt; speeded at 70 km/h. At what speed also lt drove; & lt; Нива> & gt;? 8) Mixed 2 kg of candies of four grades at the price of 175 rubles, 172., 180 rubles. And 185 rubles for kilogram. What price of 1 kg of the received mix?

Vushelenp

383

1) 1) 150: 3 * 2 = 100 (km) - already passed 2) 150 - 100 = 50 (km) - it was necessary to pass 2) 1) (105 - 15): 2 = 45 (x) - by the II bus 2) 45 + 15 = 60 (x) - by the I bus 3) 1) 30: 6 = 5 (km/h) - the pedestrian 2) 360: 9 = 40 (km/h) - motorcycle 3) 40 - 5 = 35 (km/h) a difference I was tired. End.

59

Answer add
evgeniya

### Other questions in the section - maths

Hela

For the sewing shop bought 145 coils of black threads that in 5 times

2020-10-18 04:24:39

Vabapavn

HELP to SOLVE the PROBLEM OF ACTIONS PLEASE! On Monday Sasha passed 179 kilometers

2020-10-18 04:24:39

Evgeniy

The snake an anaconda of long 10 meters floats, leaning out over water on

2020-10-18 04:24:39

Tygora

The brick-works had to make 270 thousand pieces of a brick for construction of

2020-10-18 04:24:39

Thordilbine

Two cities were left at the same time towards each other by two motorcyclists.

2020-10-18 04:24:39