# 100 passengers go by three cars of the train. In the first and second cars together 66 passengers, and in the second and third cars together 69 passengers. How many passengers in each car?

Marelseifyn

343

100-66=34 (grazed) in the 3rd car 100-69=31 (pass) in 1 car 66-31=35 (pass) in 2 car of Answer: 31 passengers, 35 passengers, 34 passengers 1).100 - 66 = 34 (o) - in the 3rd car. 2).-69 = 31 (items) - in 1 car. 3).-34 - 31 = 35 (items) in the 2nd car. Answer: in the 3rd car 34 passengers, in 1 car 31 passengers, in the 2nd car of 35 passengers.

204

Answer add
Evgenij

### Other questions in the section - maths

Gerasim

On a mill brought at first 120 bags of grain, and then 52 more.

2020-10-18 04:24:39

Murne

On the highway towards two cyclists each other go. Speed of one of them

2020-10-18 04:24:39

Lasazafep

In the first day the tourists passed 8/27puti that is 2/27 less, than in

2020-10-18 04:24:39

Moak

(LADIES of 40 POINTS!) Help to solve problems please: 1. Length of the party

2020-10-18 04:24:39

Salbine

At Winnie-the-Pooh pots for honey with a capacity of 3 kg and 10 kg

2020-10-18 04:24:39