# The city at the same time in opposite directions left two trains the speed of the first 87 kmch h, the second on 15 km, more what distance will be between them in 4 hours?

Denis

200

1) 87+15=102km/h the speed of the second 2) 87+102 = 189km/h the general speed 3) 189× 4=756 (km) in 4 hours of 87+15=102 km/h the speed of the second 102+87=189 km/h the speed of a divergence is 189*4=756 km distance between them in 4 hours

307

Answer add
artur

### Other questions in the section - maths

Vamyuzek

Christmas balls packed into boxes 8 spheres in everyone. Define how many boxes will

2020-10-18 04:24:39

Marelseifyn

100 passengers go by three cars of the train. In the first and second

2020-10-18 04:24:39

Gerasim

On a mill brought at first 120 bags of grain, and then 52 more.

2020-10-18 04:24:39

Murne

On the highway towards two cyclists each other go. Speed of one of them

2020-10-18 04:24:39

Lasazafep

In the first day the tourists passed 8/27puti that is 2/27 less, than in

2020-10-18 04:24:39