# Two villages at the same time towards each other left 2 pedestrians and met in 3 hours. The distance between villages is equal to 27 km. Speed of one pedestrian of 4 km/h. Find the speed of the second pedestrian. SOLVE in TWO WAYS, I ASK

Deladar

98

1) The first passed 4×3=12 (km) 2) the second passed 27-12=15 (km) 3) 15:3=5 (km/h) of Answer: 5 km/h speed of the second pedestrian. The 2nd way of 1) 27:3=9 (km/h) general speed 2) 9-4=5 (km/h)

350

Answer add
Henderson Albert

### Other questions in the section - maths

Kuchin

Simplify expression: 1) 8kh-(the 3rd +1) (the 5th +1) 2) and (and-3)+ (and +1)

2020-10-18 04:24:39

Saas

Length of a rectangle is 3 times more party of a square, and width

2020-10-18 04:24:39

Kirponos

In group of modern dance 46. From them 30 girls, and other boys. On

2020-10-18 04:24:39

Panaktak

Lengths of all parties of a nonagon are equal. What is length of each

2020-10-18 04:24:39

Iosif

Find all natural value x at which inequality is right. 1 2/7menshe x/7 less

2020-10-18 04:24:39