# Help to solve a problem, Moscow and Tver to St. Petersburg on the same highway were left at the same time by 2 cars: from Moscow - automobile, and from Tver - cargo. Speed of the lorry is 50 km/h. What speed of the passenger car if it caught up cargo in 7 h after departure, and distance from Moscow to Tver with 168 km?

Dazel

19

1) 7*50=350 km - the lorry prior to a meeting 2) 168+350=518 km passed - the passenger car prior to a meeting 3) 518:7=74 km/h the answer passed: 74 km / час1) 168 6 7 = 24 (km/h) - speed after 2) 50 + 24 = 74 (km/h) car speed

295

Answer add
nedelcho

### Other questions in the section - maths

Nikodim

From 40 pupils 12 to study perfectly in all objects How much of excellent

2020-10-18 04:24:39

Anayarius

The spaceship makes 4 revolutions around the Earth in 6 hours. The ship flew

2020-10-18 04:24:39

Fane

In 2 boxes on 60 pieces of Chalk in a week 23 pieces of

2020-10-18 04:24:39

Yanuariy

! HELP URGENTLY .POZHALUYSTA! Length of a rectangle is 3 times more party of

2020-10-18 04:24:39

Perilas

Between which from two trees of 150 m at the same time in opposite

2020-10-18 04:24:39