# Two settlements were left at the same time towards each other by two riders. the first speeded at 200 meters per minute and the second passed in a minute and 20 meters are less. riders met in 50 minutes. find distance between settlements.

Schakispa

327

200-20=180m/mines - the speed of the second rider, 200*50=10000m =10 km - were passed by the first rider, 180*50=9000m =9 km - were passed by the second rider, 10+9=19 km - distance between settlements.

161

Answer add
semyon

### Other questions in the section - maths

Parmen

On one weaving loom in 1 hour 3.45 meters of fabric are developed. How

2020-10-18 04:24:39

Dazel

Help to solve a problem, Moscow and Tver to St. Petersburg on the same

2020-10-18 04:24:39

Nikodim

From 40 pupils 12 to study perfectly in all objects How much of excellent

2020-10-18 04:24:39

Anayarius

The spaceship makes 4 revolutions around the Earth in 6 hours. The ship flew

2020-10-18 04:24:39

Fane

In 2 boxes on 60 pieces of Chalk in a week 23 pieces of

2020-10-18 04:24:39