# On two shelves of 40 toys. How many toys on each shelf if on the first is 12 more, than on the second.

Ilya

131

40-12=28 - on the first 28-12=16 - on vtoro1 Very much I doubt if not correctly forgive... 40-12=28 28÷2=14 14+12=26 answer - the 1st regiment are more than second na14 soldiers

112

Answer add
lavr

### Other questions in the section - maths

Alsalore

Two planes took off for 11 h from the airport at the same time

2020-10-18 04:24:39

Sagrinn

I ask, it is very necessary, srooooooochno. Help. Length of a rectangle is 3

2020-10-18 04:24:39

Epimah

In a bakery stack bread in trays where 2 rows on 6 long loafs

2020-10-18 04:24:39

Kalmыkov

How many kilometers will be passed by the car zya 540 min., moving with

2020-10-18 04:24:39

Munirdred

Draw a rectangle draw a rectangle with the parties of 7 cm and 3

2020-10-18 04:24:39