# The settlement at the same time in the prltivlozhny directions left two pedestrians. In 3 h the distance between them was equal to 27 km. One of them went with a speed 4km/h. With what skoromtyu there was the second pedestrian

Baaltenol

272

1) 4*3=12 km - there passed the first pedestrian 2) 27-12=15 km - there passed the second pedestrian 3) 15:3=5 km/h or 1) 27:3=9 km/h - the speed of a distance 2) 9-4=5 km/h the answer: 5 km / ч1) 4*3=12 (km) - there passed 1 pedestrian 2) 27-12=15 (km) - there passed the 2nd pedestrian 3) 15:3=5 (km/h) - there was the 2nd pedestrian Answer: 5 km/h speed is 2 pedestrians

61

Answer add
Summers Ethan

### Other questions in the section - maths

Doomshaper

The difference of two numbers, one of which in 11 times more another, it

2020-10-18 04:24:39

Ilya

On two shelves of 40 toys. How many toys on each shelf if on

2020-10-18 04:24:39

Alsalore

Two planes took off for 11 h from the airport at the same time

2020-10-18 04:24:39

Sagrinn

I ask, it is very necessary, srooooooochno. Help. Length of a rectangle is 3

2020-10-18 04:24:39

Epimah

In a bakery stack bread in trays where 2 rows on 6 long loafs

2020-10-18 04:24:39