# The belief bought 6 oranges and 4 lemon.skolkt there is all purchase if 3 oranges cost 30 rubles and 2 lemons of 16 rubles?!?

Malalore

72

1) 30:3=10 (rubles) - are costed by one orange. 2) 16:2=8 (rubles) - are costed by one lemon. 3) 10*6=60 (rubles) - cost oranges. 4) 8*4=32 (rubles) - cost lemons. 5) 60+32=92 (rubles) - are costed by all purchase.30x2=60 16x2=32 Total the price of all purchase is 92 rubles

246

Answer add
Yurij

### Other questions in the section - maths

Nuamnep

Length of an edge of a cube is 4 dm. Find its volume. In

2020-10-18 04:24:39

Pucshin

1. diagonals of a rhombus are equal 18 cm and 80 cm to find

2020-10-18 04:24:39

Baaltenol

The settlement at the same time in the prltivlozhny directions left two pedestrians. In

2020-10-18 04:24:39

Doomshaper

The difference of two numbers, one of which in 11 times more another, it

2020-10-18 04:24:39

Ilya

On two shelves of 40 toys. How many toys on each shelf if on

2020-10-18 04:24:39