From pier odnochasno in opposite directions two motor ships .cherez distance between them sailed 6 hours there were 360 km .odin from them moved with a speed of 28 km/h.s what speed there was the second motor ship?

347
Expression: 360: 6 - 28 = 32 1) 360: 6 = 60 (km/h) - removal speed; 2) 60 - 28 = 32 (km/h) - the speed of the second motor ship. Answer: 32 km/h. 1) 28 * 6 = 168 km 2) 360 - 168 = 192 km 3) 192: 6 = 32 km/h of Answer: speed of the second 32 km/h
120
Answer add