# Pzh solve a problem. Two cities were left at the same time towards each other by two motorcyclists. One of them moved with a speed of 70 km/h and passed 140 km prior to a meeting, and another moved with a speed of 65 km/h. Find distance between the cities. The problem can be not solved, and to make the return given and to solve

140:70=2 hours - prior to a meeting

65*2=130km - the 2nd motorcyclist prior to a meeting

passedof 140+130=270 km - distance between the cities

the Return task:

Distance between the cities of 270 km. One motorcyclist speeded at 70 km/h. Find speed 2 motorcyclists if they met in 2 hours.

of 70*2=140 km - the first motorcyclist prior to a meeting

passed270-140=130km - the 2nd motorcyclist prior to a meeting

of 130:2-65 km/h - speed 2 motorcyclists

passedof Good study!

### Other questions in the section - maths

Write down expression and to calculate their value in two ways the Sum of

2020-10-18 04:24:39

For lunch the three-headed dragon drinks 15 barrels of compote how many it will

2020-10-18 04:24:39

Two robbers ran away from the Bremen Town Musicians at the same time the

2020-10-18 04:24:39

Explain what is the speed of the movement reading speed work speed speed an

2020-10-18 04:24:39