# SOLVE the PROBLEM! The city at the same time in opposite directions was left by 2 cars. Speed of the first car is equal to 54.7 km/h, and the speed of the second is equal to 76.2 km/h. What distance will be between them in 3 hours? 10 points

Apollinariy

325

After 3 hours, the distance will be 183 km29+3=32 km/h speed 2 riders 29+32=61 km/h the speed of removal of riders 61*3=183 km of distance will be between them in 3 hours

52

Answer add
nedka

### Other questions in the section - maths

Krekshin

Length of a rectangle is 3 times more party of a square, and width

2020-10-18 04:24:39

Yurevskiy

Instead of an asterisk put the sign & gt; & lt; or =: 1)-160

2020-10-18 04:24:39

Coirdin

Pzh solve a problem. Two cities were left at the same time towards each

2020-10-18 04:24:39

Boris

Write down expression and to calculate their value in two ways the Sum of

2020-10-18 04:24:39

Vakaskym

For lunch the three-headed dragon drinks 15 barrels of compote how many it will

2020-10-18 04:24:39