# 220 packs of ice cream were sold for the first denya, and for the second — is 50 more after that remained 170 packs. how many ice cream was at first

Nanalpurm

376

1) 220+50=270 (items) - sold in 2 days. 2) 270+170=440 (items) - so much ice cream were at first. Answer: 440 packs of ice cream were at first. 1) 220+50=270 (items) - sold for the second day. 2) (220+270) +170=660 (o). Answer: 660 packs of ice cream.

200

Answer add
miroslav

### Other questions in the section - maths

Zaris

(2 whole 4/9+1 whole 1/6) ×1 the whole 4/5-3 whole 1/9:2 whole 1/3 answer

2020-10-18 04:24:39

Denis

From 27 m of fabric sewed 9 children's coats. How many meters of fabric

2020-10-18 04:24:39

Apollinariy

SOLVE the PROBLEM! The city at the same time in opposite directions was left

2020-10-18 04:24:39

Krekshin

Length of a rectangle is 3 times more party of a square, and width

2020-10-18 04:24:39

Yurevskiy

Instead of an asterisk put the sign & gt; & lt; or =: 1)-160

2020-10-18 04:24:39