# The buyer in shop spent money 4 times bigger than in the market How many money the buyer spent if in shop he spent for 1563 rub more than in the market

Karp

10

X - spent in the market 4*kh - spent in shop 4*x = x +1563 3*kh - spent =1563 x =1563/3 x =521 rub in the market 2) 521*4=2084 rub - spent 3)2084+521=2605 rub in shop - spent all

98

Answer add
Svyatoslav

### Other questions in the section - maths

Makelv

In a football tournament for a victory 3 points for a draw 1 point

2020-10-18 04:24:39

Adrienius

Sroooochno should write answers pzh help......... 1 On how many 96 tons bigger 96

2020-10-18 04:24:39

Mstislav

Missing numbers also solve problems from meters of fabric are unknown sewed 6 identical

2020-10-18 04:24:39

Gritus

1) the train moving evenly with a speed of 150 km/h, passes by a

2020-10-18 04:24:39

Valeriy

Autoroad builders do 4 km of the road in a week. Kogda length of

2020-10-18 04:24:39