In one basket of 38 kg of tomatoes and in another it is necessary to spread out all tomatoes in boxes on 12 V 4 kg less everyone how many will be required boxes

107
1) 38-4 = 36 (kg) - in the second basket 2) 38+36 = 74 (kg) - only 3)74รท12 = 6 (ost 2) Answer: 6 yashchikov1) 38-4=34 kg in the second basket 2) 34+38=72kg only 3) 72:12=6yashchikov the answer: 6 boxes will be required
264
Answer add