# From the first bed collected 30 kg of onions, with the second - is 12 kg more. All onions were spread out in 8 boxes. How many kilograms in one box?

Viktor

1

30+12=42 (kg) - about 2 beds of 30+42=72 (kg) - from 2 beds of 72/8=9 (kg) - in 1 box of Answer: 9 kg in each box. 30+12=42 kg from the second bed of 30+42=72 kg from two beds of 72/8=9 kg in one box

141

Answer add
stanka

### Other questions in the section - maths

Kealladba

What speed of the plane if it for the one twelfth share of hour

2020-10-18 04:24:39

Keranrad

To solve the equations a subject of subtraction of rational numbers 1) x +19=10

2020-10-18 04:24:39

Sakemnem

Three friends Petya, Vanya and Vitya live in one yard, but study at different

2020-10-18 04:24:39

Evgraf

In one basket of 38 kg of tomatoes and in another it is necessary

2020-10-18 04:24:39

Karp

The buyer in shop spent money 4 times bigger than in the market How

2020-10-18 04:24:39