# After the mail carrier spread out in 36 boxes on two newspapers at it remained newspapers 3 times bigger than it already spread out how many newspapers the mail carrier had

Afinogen

223

Was: Spread out: In 36 BOXES ON 2 NEWSPAPERS Remained: 3 TIMES MORE THAN IT ALREADY SPREAD OUT. 1) 36*2=72(g) - it spread out 2)72*3=216(g) - it had 3)72+216=288(g) Answer: at it was 288 gazet36 boxes. spread out 2 newspapers, OK. means, 36х2 = 72 - newspapers spread out in boxes. remained 3 times more, that is 72х3 = 216. in total - 216+72 = 288. answer: 288 newspapers.

167

Answer add
Stanimir

### Other questions in the section - maths

Arabandis

The pupil for 37 rubles bought the book, a notebook, the handle and a

2020-10-18 04:24:39

Rodion

Distance between two cities of 490 km. One city was left by the passenger

2020-10-18 04:24:39

Lovopilik

Apple-trees, pears and plums grow in a garden. Apple-trees make 8/15 all trees, pears

2020-10-18 04:24:39

Viktor

From the first bed collected 30 kg of onions, with the second - is

2020-10-18 04:24:39

Kealladba

What speed of the plane if it for the one twelfth share of hour

2020-10-18 04:24:39