Brought nine identical cases and several identical sofas to furniture store. The total weight of furniture was 3 t. At the same time the case weighs 300 kg, and a sofa - 100 kg. How many sofas brought to furniture store? Resheniye: ______ Otvet: _______

44
1) 300*9=2700 (kg) - the weight of nine cases which brought to shop. 2) 1 t = 1000 kg 3 t = 3*1000 kg = 3000 kg 3000-2700=300 (kg) - weigh sofas. 3) 300:100=3 (sofas) - brought to furniture store. ANSWER: brought 3 sofas to furniture store.
242
Answer add