# The cyclist passed 63 km in 3 hours. What distance will he carry out with the same speed in 5/6 hours, for 3 and 1/8?

Syakyunch

103

1) 63:3=21 (km/h) 2) 21*5=105 (km) - in 5 hours 3) 21*6=126 (km) - in 6 hours 4) 21*3=63 (km) - in 3 hours 5) 21*1=21 (km) - in 1 hour 6) 21*8=168 (km) - in 8 hours

95

Answer add
nadezhda

### Other questions in the section - maths

Ghontrius

In shop there were 6 kg of apples, and pears 5 kg bigger. How

2020-10-18 04:24:39

Murne

From 2 cities. between which distance of 500 km, there were at the same

2020-10-18 04:24:39

Safaknam

Two cyclists left on a meeting each other in 10 h morning and met

2020-10-18 04:24:39

Olimpiodor

Help please! 1) Corn busy 630 hectares that makes seven ninth areas of all

2020-10-18 04:24:39

Ioann

Solve please examples: 1) 5u +3= at +11. 2) the 20-3rd =2 (at +3).

2020-10-18 04:24:39