# Solve a zadachaa Bought 4 tablespoons on 20 rubles each and 4 teaspoons on 10 rubles apiece. How many this purchase cost

Yana

108

4*20=80 sum of cost for tablespoons 4*10=40 sum of cost for teaspoons of 80+40=120 sums of all purchase of Answer: 120 rubles all pokupka4kh20 + cost 4х10=80+40=120 rubles

179

Answer add
Yancho

### Other questions in the section - maths

Anayarius

On poultry farm to factory grow up hens, ducks and turkey-cocks, quantity of ducks

2020-10-18 04:24:39

Nastasiy

Solve an example: 4 whole 7/12*(-1 3/11) - (-1 1/15) * (-45/64) is desirable

2020-10-18 04:24:39

Shol

In port there were 28 boats, yachts are 24 less, than boats. how much

2020-10-18 04:24:39

Rыdzevskiy

Help. The table with six identical chairs costs 20600 rubles, and the same table

2020-10-18 04:24:39

Senyavin

The steamship floated on a watercourse 24 km in 2 hours, and the same

2020-10-18 04:24:39