# And yes in being at distance 275 km from each other left the cities at the same time in opposite directions two trains. One of them went with a speed 50km/h another with a speed 75km/h at what distance from each other there will be trains in 6 hours

Aleksandra

154

1) 50+75=125 km/h speed of removal of trains. 2) 125*6=750 km will pass trains in 6 hours. 3) 750+275=1025 km of distance will be between trains in 6 hours, after a start of motion. 1) 50*6=300 (km) - there passed the first train in 6 hours 2) 75*6=450 (km) - the second passed 3) 300+450+275=1025 (km) of Answer: 1025 km

242

Answer add
mira

### Other questions in the section - maths

Ioannikiy

In an isosceles triangle of ABC, AB=BC, AM bisector is carried out. On continuation

2020-10-18 04:24:39

Gavinrandis

Measure by eye length and width of the textbook and write down them in

2020-10-18 04:24:39

Fegelv

Nrgul conceived number reduced it by 12 times result increased by 12,345 and received

2020-10-18 04:24:39

Evstahiy

Site length rectangular forms is equal to 84 m, width - 28 m the

2020-10-18 04:24:39

Vissarionovich

Help I ask please From one site collected 95.37 t of grain, and from

2020-10-18 04:24:39