Two settlements towards each other were left by two cars. The first left for 5 hours before the second and passed 4 km/h less than the second. The meeting took place in 4 hours after departure of the second car which speeded at 84 km/h. Find distance between settlements.

34
84-4=80 (km/h) the speed of 1 car of 80*(5+4)=720 (km) passed 1 car of 84*4=336 (km) passed 2 cars of 720+336=1056 (km) of Answer: 1056 km distance between settlements
56
Answer add