The athletes participating in a bicycle race had to pass 325 km In the first day athletes 0.4 all covered the distance, in the second day 0.2 distance How many kilometers athletes needed to cover

77
325 - (325х0.4 + 325х0.2) = 325 - (130+65) = 130 km the 1st way: 1) 325*0.4=130 km overcame athletes in the 1st day 2) 325*0.2=65 km athletes in the 2nd day 3) Overcame 130+65=195 km athletes in 2 days together 4) Overcame 325-195=130 km athletes needed to overcome the 2nd way: 1) 0.4+0.2=0.6 everything the distance was covered by athletes in 2 days together 2) 325*0.6=195 km athletes in 2 days 3) Overcame 325-195=130 km athletes needed to overcome the 3rd way: 325-(325*0.4+325*0.2)=130 km needed to be overcome to athletes
325
Answer add