# Ekskovatr can dig out a ditch 20 meters long in 1 hour. One ditch was dug by 10 hours, and other 12 hours. Find the total length of ditches which dug out, to a kotoryya dug out during this time. Solve a problem in different ways.

Asteriy

289

The first way to put all spent time and to increase by 20 m as in 1 hour of 20 m 1)10+12=22 (hour) - the spent time 2)22*20=440(m) - length of ditches the second way 1) 10*20=200(m) - length of 1 ditch. 2) 12*20=240(m) length is 2 ditches 3)200+240=440(m) of all

153

Answer add
Nedyalka

### Other questions in the section - maths

Vadebakep

In a garage of 25 cars. cargo are 5 more than automobile. how many

2020-10-18 04:24:39

Yarmilo

The skier can pass distance in 20 km for 2 h, the cyclist can

2020-10-18 04:24:39

Hrisanf

In an isosceles triangle of ABC, AB=BC, AM bisector is carried out. On continuation

2020-10-18 04:24:39

Apolloniy

Make expression.4.grusha from drain 180 g weigh, and pear with four plums 300 g

2020-10-18 04:24:39

Kirill

Help please. Write down numbers in ascending order: 2/7 - 3/20 - 20/3 5/14

2020-10-18 04:24:39