Substance At the same time towards two trains Speed of the First Train each other left it is equal to 58 km of the h and the speed of the second on 4 kilometers hour more in 4 hours the distance between trains was equal to 158 km What distance between stations

30
1) 58+4=62 2)58+62=120 3)120×4=480 4)480+158=6381) 58 + 4 = 62 (km/h) speed of the second 2) 58 + 62 = 120 (km/h) speed of rapprochement 3) 4 • 120 = 480 (km) general way 4) 480 + 158 = 638 (km) of Answer 638 km
304
Answer add