The boat floated behind the boat with skorstyyu 30 km of h. The boat floated with a speed of 25 km of h. Between them 20 km. In how many hours they will meet

101
1) 30-25=5. 2) 30-20=10 3) 10-5 =5 1.ESLI in one hour it floats 30 km, for half an hour it will float 15 km. 30/2=15 km will float the boat for half an hour
175
Answer add