On an apiary of 33 beehives of a distance for summer of the ave. of 36 kg of honey and 23 beehives - on 42 kg. How many kilograms of honey received from these beehives during the summer

291
1) 33*36=1188 (kg) - each beehive 2) gave 23*42=966 (kg) - gave each beehive 3) 1188+966=2154 (kg) - all beehives of Answer gave: 2154 kg of honey received from all beehives. answer 33*36+23*42=2154
231
Answer add