# In 2 cars loaded rice, on 240 bags into everyone, and into 3 cars flour, On 120 bags in everyone. How many bags loaded into cars

Lian

31

1) 240 * 2 = 480 (m) - in 2 cars of rice. 2) 120 * 3 = 360 (m) - in 3 cars of flour. 3) 480 + 360 = 840 (m) - all Answer: 840 bags loaded into cars.240 we multiply by 2 = 480,120 we multiply by 3=360 everything we put 480+360=840

141

Answer add
Gospodin

### Other questions in the section - maths

Pase

Speed of a light breeze is 5 m/s, the speed of storm - in

2020-10-18 04:24:39

Nayunhuz

On an apiary of 33 beehives of a distance for summer of the ave.

2020-10-18 04:24:39

Morus

Make phrases of these nouns with a word much or a little and write

2020-10-18 04:24:39

Baginn

The fir-tree of 45 m the Rowan of 5 m the Birch of 25

2020-10-18 04:24:39

Bukreev

Simplify expression and find its value: 1)-2.8+ x +5.36+ (-7.2) + at + (-7.36),

2020-10-18 04:24:39