# Distance between two cities of 490 km one city was left by the passenger car with a speed of 90 km of hour in 1 hour 30 minutes from other city real the lorry with a speed of 70 km/h left What distance will be between them in 1 hour 90 minutes after departure of the lorry

Apostol

235

1 h 30 min. =1.5chasa 1 h 45 min. =1.75chasa

90*1.5=135km rapprochement speed

passed automobile before departure cargo90+70=160km/ch of

160*1.75=280km two cars passed

490-135-280=75km will be between them in 1 h 45 min. after a lorry exit

102

Answer add
lukyan

### Other questions in the section - maths

Lian

In 2 cars loaded rice, on 240 bags into everyone, and into 3 cars

2020-10-18 04:24:39

Pase

Speed of a light breeze is 5 m/s, the speed of storm - in

2020-10-18 04:24:39

Nayunhuz

On an apiary of 33 beehives of a distance for summer of the ave.

2020-10-18 04:24:39

Morus

Make phrases of these nouns with a word much or a little and write

2020-10-18 04:24:39

Baginn

The fir-tree of 45 m the Rowan of 5 m the Birch of 25

2020-10-18 04:24:39