& lt; p> The Cyclist for 3 h passed 57 km, and the motorcyclist for 2 h passed 71 km more. On how many kilometers per hour the speed of the cyclist is less than the speed of the motorcyclist. & lt;/p> & lt; p> & lt;/p>

268
1) speed of the cyclist: 57/3=19км/ч. 2) in two hours the cyclist passed 38 km. 3) the motorcyclist is 71 km more, means 38+71=109km. (in two hours) 4) for an hour: 109/2 = 5) 54.5-19=35.5km/h Answer: speed of the cyclist is less for the motorcyclist's speed on 35.5km/h
327
Answer add