# To solve a problem in two ways. In shop two boxes with apples. In one box of 50 kg. apples, in another - 40 kg. In a day sold 30 kg. apples. How many kg. apples remained in shop?

Kaatan

84

1) 50+40=90 (kg) of All of apples 2) 90-30=60 (kg) of Apples remained to 1) 50-30=20 (kg) of Apples remained in І a box 2) 20+40=60 (kg) of Apples of all remained

306

Answer add
Cvyatko

### Other questions in the section - maths

Kalenov

. cm of =240mm 2 dm 60 mm =.... cm.... mm of =3 cm

2020-10-18 04:24:39

Eronim

It is known that 3/4 (it is fraction) a class went to cinema, 2/9

2020-10-18 04:24:39

Beyugagzh

& lt; p> The Cyclist for 3 h passed 57 km, and the motorcyclist

2020-10-18 04:24:39

Lakafnase

The ice breaker opened 3 days the way in ices. In 1 day it

2020-10-18 04:24:39

Apostol

Distance between two cities of 490 km one city was left by the passenger

2020-10-18 04:24:39