From the station at the same time departed in opposite directions two electric trains, speeds and which equal 80 km/h and 90 km/h went. Find distance between trains in 8 hours

290
1) 90+80 = 170 (kmch) - speed sbl 2) 170*8=1360 (km) - Answer's distance: The distance in 8 hours will be 1360 km 80+90=170 km/h the speed of removal of trains of 170*5=850 km of distance there will be between them in 5 hours of 970-850=120 km a distance between stations with which they 170*8=1360 went
219
Answer add