# Solve a problem in two ways. Define what of them is more convenient? Why?. The cities of A and B at the same time in one direction were left by two trains. Speed of the first train is equal 80 km/h, and the speed of the second going after the first,-110 km/h. The meeting took place in 4 hours after departure of trains. At what distance the cities of A and B from each other are?

Malonn

259

1 way 110 * 4 = 440 km distance from the city And to the meeting place of 80 * 4 = 320 km distance from the city In to the meeting place 440 - 320 = 120 km distance from the city And to the city B 2 way 110 - 80 = 30 km/h the speed of rapprochement is 30 * 4 = 120 km distance from the city And to the city of B110 - 80×4=120 (km) - between the cities

49

Answer add
filipp

### Other questions in the section - maths

Kallinik

Draw three figures of a different form so that the area of each of

2020-10-18 04:24:39

Gennadiy

1) 5? 9 7? 4 8 units? 6 units 1 des.? 10 units 2)

2020-10-18 04:24:39

Dianardana

For repair of school brought 900 pieces of the white and red bricks identical

2020-10-18 04:24:39

Arefiy

Solve a problem in what two ways from these ways rational from Moscow and

2020-10-18 04:24:39

Pavamum

In one book of 12 pages, and in the second - 24. For how

2020-10-18 04:24:39