# The lion runs 200 m for 9 pages. What is the time it will be required to a lion to run 2 km? Urgently!

Bajen

276

1 km =1,000 m 1) 1 000:200=5 (time) - on should increase time (9 sec.) so many to learn for how many it will run 1 km 2) 9*5=45 (seconds) - for so many lion runs 1 km 3) 45*2=90 (seconds) = 1 (minute) of 30 (seconds) of Answer: in 1 minute 30 seconds a lion punched 2 km2km =2000m 2000:200=20 9*20=180sek

26

Answer add
Tihon

### Other questions in the section - maths

Nialvoma

On three overalls vulgarly 17 m of fabric. How many meters of fabric are

2020-10-18 04:24:39

Marfa

In a triangle of ABC B corner = 45 degrees, and the corner And

2020-10-18 04:24:39

Felothis

HAVING INCREASED SPEED BY 10 Km/h the TRAIN REDUCED TIME SPENT YIM NA PROHOZHDENIYE

2020-10-18 04:24:39

Lanaschne

Help! 9 kg 300 +7 kg 50 + 15 kg 4 = 3 dm

2020-10-18 04:24:39

Malonn

Solve a problem in two ways. Define what of them is more convenient? Why?.

2020-10-18 04:24:39