# From one field collected 46 bags of onions, and from another 54 bags. From the first field collected 440 kg less, than from the second. How many kg of onions collected with kazhdog fields? please

Margas

245

54-46=8 bags a difference of 440:8=55 kg in one bag of 46*55=2530 kg with 1 54*55=2970 kg with 254-46 = 8 meshes. - on collected more from the second field so many. 440:8 = 55 kg - onions in one bag. 55*46 = 2530 kg - collected onions from the first field. 2530+440 = 2970 kg - collected from the second field

326

Answer add
Busch Alma

### Other questions in the section - maths

Lavrentiy

In a box candies "the Little squirrel ", "the Camomile ", "the Jolly-boat "

2020-10-18 04:24:39

Kiichanav

Solve x-2=0 equation; x+4=0; 100+x=0; x-5=6; x+2=5; x-11 =-7; 12+x=17; x+7=7

2020-10-18 04:24:39

Nestorovich

Last year because of bad weather in 10 days the tourists overcame a third

2020-10-18 04:24:39

Tertiy

The master received the order for repair of 18 alarm clocks. Daily it repaired

2020-10-18 04:24:39

Chaachshe

Find values of expression: a) 16.5-a at a=8.7 b) m+2n at m=1 whole 1/3,

2020-10-18 04:24:39