In a box there were 28 kg of bananas, and in a package of 3 kg of oranges. Brought 3 boxes of bananas and 27 packages of oranges. What brought more - bananas or oranges? On how many?

153
1) 28*3=84 (kg) - brought bananas 2) 3*27=81 (kg) - brought oranges 3) 84-81=3 (kg) - more bananas of Answer: 3 kg more than bananas 1)28*3=84 (kg.) - brought banan_v; 2) 3*27=81 (kg.) - brought orange; B_lshe banan_v. On 3 k_logram.
115
Answer add