There are you when two motorcyclists left at the same time towards each other one of them moved with a speed of 70 km of h and passed 140 kilometers prior to a meeting and another moved with a speed of 65 km/h Find distance between the cities Make and solve problems the return given 1 way 2 a way

117

140:70=2 hours - prior to a meeting

65*2=130km - the 2nd motorcyclist prior to a meeting

passed

of 140+130=270 km - distance between the cities

the Return task:

Distance between the cities of 270 km. One motorcyclist speeded at 70 km/h. Find speed 2 motorcyclists if they met in 2 hours.

of 70*2=140 km - the first motorcyclist prior to a meeting

passed

270-140=130km - the 2nd motorcyclist prior to a meeting

of 130:2-65 km/h - speed 2 motorcyclists passed

104
Answer add