# In the first day the workers paved 60 km ways, in the second is 27 km less, than in the first. In the third they laid one third of number of km of the way paved in two days. how many km of the road laid to workers in the third day?

Meletiy

360

1) 60-27=33 2)33+60=93 3)93:3=31 Answer: in the third day the workers paved 31 km ways 60 - 27=33 - in 2 day 60+33=93-v 1 and 2 day 93:3 =31 in 3 day

380

Answer add
Porfirij

### Other questions in the section - maths

Augas

To write down the mixed fraction in the form of the sum of natural

2020-10-18 04:24:39

Diyuclil

There are you when two motorcyclists left at the same time towards each other

2020-10-18 04:24:39

Dalallador

In a box there were 28 kg of bananas, and in a package of

2020-10-18 04:24:39

Kavelvyam

The arithmetic average of four numbers is equal to 34. Find these numbers if

2020-10-18 04:24:39

Voekzhomp

From two points between which distance of 22.4 km, two cyclists at the same

2020-10-18 04:24:39