# The buyer in shop spent money 4 times bigger than in the market. How many money the buyer spent if in shop he spent for 1563 rub more than in the market Without the equations and with explanations

Morlurdred

276

X-spent in the market in shop 1) 4kh-x =1536 of the 3rd =1536 x =512 2) 4*512=2048 3) 2048+512=2560rub. check: 2048-512=1536 Answer: in total the buyer spent 2560 rubles.

104

Answer add
Svyatoslav

### Other questions in the section - maths

Chiadlon

The Cinderella made 72 vareniki with cottage cheese and with potato, and cottage cheese

2020-10-18 04:24:39

Ballanin

Straight lines of ABCD are crossed about the Corner of B is equal in

2020-10-18 04:24:39

Vadim

100 passengers in the first and in the second cars together 66 passengers and

2020-10-18 04:24:39

Morn

In a workshop sewed 120 sleeping bags in 6 days, making identical quantity of

2020-10-18 04:24:39

Talavav

On the first tractor 60 h, worked at the second-55 h. On the second

2020-10-18 04:24:39