# Brought 5 boxes with paints to shop. In each box 144 boxes, and in each box of 10 tubes with paints. How many tubes brought to shop.

Miroslav

276

144*10=1440(t) in one box 1440*5=7200(t) of all Answer: The 7200th tube vsego1) 144×5=720 2)720×10=7200(t) Answer: 7200 tubes with paints

288

Answer add
lyubcho

### Other questions in the section - maths

Evgeniy

2020-10-18 04:24:39

Rogegus

Mathematics the 4th class page 47 number 8 the area of sport center of

2020-10-18 04:24:39

Lyubimov

Solve a problem. The city And at 8 o'clock in the morning left the

2020-10-18 04:24:39

Iona

At junior swimming competitions on 100 meters Kostya needed to float the fourth part

2020-10-18 04:24:39

Naitkatsh